27.03.2023 ж. “тамақтануды ұйымдастыру” мамандығының 3 курс студенттері арасында колледж білімінің 80 жылдығына арналған “Үздік аспаз”байқауы өтті.
Байқауға қатысушылар:
1.Комиссар Ангелина, 3P-2 тобының студенті
- Барышникова Александра , 3п-2 тобының студенті
- Любинецкая Виолетта, 3P-3 тобының студенті
Байқау барысын қазылар алқасы – “тамақтандыруды ұйымдастыру “мамандығы бойынша өндірістік оқыту шеберлері бағалады
1.Фескова Светлана Ивановна-қазылар алқасының төрағасы
- Загороднюк Ольга Анатольевна-қазылар алқасының мүшесі
3.Абаева Айнагүлқожахметқызы-қазылар алқасының мүшесі
- Кайда Людмила Александровна-қазылар алқасының мүшесі
Бағдарламаға теңіз өнімдерінен салқын тағамдар , құс етінен жасалған тағам және “Павлова”торты кірді.
Бағалау нәтижелері бойынша қазылар алқасы:
1.Любинецкая Виолетта 85 ұпай.
2.Комиссар Ангелина 80 ұпай.
3.Барышникова Александра 79 ұпай.
“Тамақтандыруды ұйымдастыру” мамандығы бойынша WorldskillsKostanay – 2023 өңірлік чемпионатына қатысу үшін Любинецкая Виолетта жіберіледі. 🌟27.03.2023 ж. “тамақтануды ұйымдастыру” мамандығының 3 курс студенттері арасында колледж білімінің 80 жылдығына арналған “Үздік аспаз”байқауы өтті.
Байқауға қатысушылар:
1.Комиссар Ангелина, 3P-2 тобының студенті
- Барышникова Александра , 3п-2 тобының студенті
- Любинецкая Виолетта, 3P-3 тобының студенті
Байқау барысын қазылар алқасы – “тамақтандыруды ұйымдастыру “мамандығы бойынша өндірістік оқыту шеберлері бағалады
1.Фескова Светлана Ивановна-қазылар алқасының төрағасы
- Загороднюк Ольга Анатольевна-қазылар алқасының мүшесі
3.Абаева Айнагүлқожахметқызы-қазылар алқасының мүшесі
- Кайда Людмила Александровна-қазылар алқасының мүшесі
Бағдарламаға теңіз өнімдерінен салқын тағамдар , құс етінен жасалған тағам және “Павлова”торты кірді.
Бағалау нәтижелері бойынша қазылар алқасы:
1.Любинецкая Виолетта 85 ұпай.
2.Комиссар Ангелина 80 ұпай.
3.Барышникова Александра 79 ұпай.
“Тамақтандыруды ұйымдастыру” мамандығы бойынша WorldskillsKostanay – 2023 өңірлік чемпионатына қатысу үшін Любинецкая Виолетта жіберіледі. 🌟